Groepsactiviteiten

Familiefeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje op Fruithof de Struikrover

Het is ook mogelijk om een familiefeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje op Fruithof de Struikrover te vieren. De Fruithof is een fijne plek om te zijn en het is extra leuk om daar samen met vrienden of collega’s van te genieten. Het is een plek met een verhaal, er kunnen allerlei soorten vruchten geproefd worden, voor de kinderen zijn er speelgelegenheden (zandbak, skelter, trampoline) en er zijn eenvoudige recreatievoorzieningen. In de winter van 2018 heb ik een overdekte verkoopunit gebouwd waardoor ik nu gemakkelijk groepen kan ontvangen met koffie, thee, taart en ander lekkers.

Ik kan prima een groep van ca 20-25 mensen ontvangen. In geval van regen kunnen we dan droog zitten onder de tent of in de tunnelkas (waar het dan vaak ook nog wat warmer is). De tuin is groot genoeg voor grotere groepen, maar dan moet het weer wel meezitten. Op de plukdagen (woensdag, vrijdag, zaterdag) blijft de tuin open voor bezoekers, maar is het wel mogelijk om een feest te organiseren. Op andere dagen heeft u de Fruithof voor u zelf.

Het is mogelijk om in de avond te komen. Zelf mag ik graag in de avond op de Fruithof zijn. Vaak gaat de wind liggen, krijg je een andere lichtval en komt de tuin tot rust. Met een klein kampvuur en sfeerverlichting met stormlantaarns kunt u tot in het donker blijven.

De minimumvariant voor een feest bestaat uit: koffie/thee, taart en een rondleiding over de Fruithof. De kosten hiervan zijn ca 10 euro per persoon (minimale groepsgrootte 10 personen). Afhankelijk van uw budget kunt u het uitbreiden met een bijvoorbeeld een bakje fruit plukken, een eigengemaakte smoothie, een kaasplankje met chutney, etc. Als u uitgebreide catering wil (bijvoorbeeld een barbecue of een maaltijd) dan schakel ik een bevriende cateraar in.