Vele heerlijke rijpe vruchten zijn er geplukt in de zomer van 2015.
De zomer is omgevlogen en nu staan de laatste plukdagen alweer voor de deur:

Woensdag 16 september en zaterdag 19 september 2015.
Op deze dagen zijn er blauwe bessen, bramen en frambozen te plukken.

Op onze website en op Facebook zullen we u laten weten wanneer het plukseizoen van 2016 van start zal gaan.
(Zoals het nu lijkt hebben we dan ook aardbeien! En (opeenvolgend) volop kruisbes, jostabes, rode-, witte en zwarte aalbes, zomer framboos, taybes, blauwe bes, braam en herfstframboos.)

Vriendelijke groet,  
Ruben Abma

Plukseizoen 2015

Gehele maand augustus en begin september volop blauwe bessen!
Er kunnen grote hoeveelheden van deze prachtige en heerlijke bessen geplukt worden. Geschikt om vers te eten of om te verwerken tot heerlijke jams of gebak.

De bramen beginnen inmiddels te rijpen en zijn in kleine hoeveelheden te plukken.

De herfstframbozen zijn (net als alles) laat dit jaar, deze hebben nog even tijd nodig om te rijpen.

Er kan 'zo lang de voorraad strekt' op woensdag en zaterdag geplukt worden, eerst blauwe bessen en braam, later ook frambozen. Zie ook onze berichten op Facebook.

Vriendelijke groet,
Ruben Abma

Plukseizoen 2014

Door de grote belangstelling is het fruit intussen vrijwel op. Helaas kan ik daardoor momenteel geen zelfpluk meer aanbieden.

Op de Fruithof staan nog blauwe bessenstruiken die moeten rijpen. De herfstframboos gaat nog vrucht dragen en heeft nog even de tijd nodig.

Vanaf woensdag 10 september stel ik de Fruithof weer open voor zelfpluk.

Dan kan er 'zo lang de voorraad strekt' op woensdag en zaterdag geplukt worden, eerst blauwe bessen en frambozen, later alleen frambozen.

Hopelijk tot dan! 
Vriendelijke groet,
Ruben Abma

Marian_KlaasjeFruithof de Struikrover is tot nu toe een groot succes. Veel mensen hebben onze fruithof bezocht en iedereen is enthousiast! Over de vruchten, de tuin, de prachtige locatie, het zelf mogen plukken, de gezelligheid, noem maar op. En ook wij hebben er veel plezier in!

De keerzijde van de grote belangstelling is dat het fruit intussen op begint te raken. Wij zouden dat zelf natuurlijk ook graag anders zien, maar de Fruithof bestaat nog maar kort en veel struiken moeten zich nog ontwikkelen voordat ze vrucht gaan dragen.


We verwachten voor de komende maand dat er nog blauwe bessen en herfstframbozen zullen rijpen, maar dat zijn geen hoeveelheden om bijvoorbeeld jam van te maken. Wel blijft het mogelijk om kleinere bakjes te plukken.

We blijven dan ook gewoon open op de woensdagen en zaterdagen - en u blijft dan ook van harte welkom.

Hartelijke groet,
Ruben Abma

Flyer Openingsfeest

Welkom op onze website!

Regelmatig schrijven we een bericht over ons bedrijf en onze vruchten. Vanaf juni rijpen de eerste vruchten. In deze rubriek houden we u op de hoogte van welke vruchten u zelf bij ons kunt komen plukken en wat we in de verkoop hebben. Tot ziens!

spring time

Inmiddels hebben we 20 verschillende soorten vruchten aangeplant!Goji

Rode-/ witte-/ blauwe-/ zwarte-/ appel-/ honing-/ goji-/ josta-/ kiwi-/ kruis-/ tay- en vlierBESSEN!Taybes

En natuurlijk heerlijke bramen en frambozen. Voor de leuk ook enkele Japanse wijnbessen, cranberries, duindoorns, rozenbottels, een vijg en een zwarte moerbei.Braam

Alle bessen zijn heerlijk en erg gezond, er zitten een paar toppers tussen die vaak SUPERFOODS worden genoemd: De Gojibes, Appelbes en Zwarte Moerbei.Appelbes
De aanplant van fruitstruiken is in volle gang. Het halve perceel is beplant en veel struiken zullen komend jaar al de eerste vruchten geven!
Naar verwachting kunnen er in juni de eerste vruchten geplukt worden. Op deze website kunt u onder actueel zien welke vruchten er rijp zijn en bij zelfpluk welke vruchten u zelf kunt komen plukken. Ook zullen er berichtjes op Facebook verschijnen.

Logo
Tijdens een telefoongesprek met een vriendin ving haar man op dat we een bedrijf aan het starten zijn en wat we voor het logo in gedachten hadden. Na een kwartiertje klonk er wat gerommel op de achtergrond, man-lief bleek wat van het gesprek opgevangen te hebben en had tussentijds een logo ontworpen! We vonden het logo meteen prachtig (en presenteren het met trots)!
Van je vrienden moet je het hebben. Bedankt!